Че интереса към семейния  живота на Благой Георгиев е голям,

...
Че интереса към семейния  живота на Благой Георгиев е голям,
Коментари Харесай

Благо Георгиев не прилича на себе си, отслабна драстично

Че интереса към фамилния  живота на Благой Георгиев е огромен, изключително напоследък по никакъв начин не е чудно. Сам той постави много старания да е по този начин. Но не всичко при младото семейство върви по проект, както младоженецът си мислеше.

Отначало Благо притегли публичното внимание с изненадващия си бракоразвод с  Русата Златка, а малко по-късно и със светкавичната си женитба с следващата красавица Полина от Велинград,

След Нова година се пусна на  фото от визитата си на съветска баня. Отдавна е известно, че е огромен почитател на всичко от Русия. Първо живя дълги години там, а дори беше женен за богата милионерска татарка, от която има наследник Елай.

Но не това направи усещане на почитателите му, а изнемощелия тип на Благо. Който не наподобява на себе си с тая прекомерно слабичка фигура. Преди да се ожени той бе надебелял фрапантно. Някои го оприличаваха на Азис. А в този момент не му е останало нищо от впечатляващата му физика. Незнайно за какво някой го нарекоха палячо, макар, че е свалил всичките си непотребни кила.



Може би прецизните пости преди Коледа са повода Джизъса да се стопи по този начин. Но някои подозират, че младото му булче му е стопило лагерите. Явно той не се е въздържал от секс по време на постите, както е по християнския канон, а Поли  е разказала играта  на брачна половинка си, който не е в първа младост.



А други разясняват, че Поли не е с  толкова лек темперамент.Скоро тя призна, че към момента няма желание да ражда деца. А за наследниците на Джизъса разкри, че не се е сприятелила с тях и  даже не си приказват.



Можем единствено да я забележим на фотография с тях и то единствено поради експлицитното предпочитание на Благо, за да му угоди и да покажат, че са сплотено семейство.Но от последния кадър  се вижда, че Джизъса освен е измършавял, само че има бели косми по косата и брадата.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР